Om fisketurerna

Vad?

Larsson Sportfiske erbjuder kunder, både privatpersoner och företag, en avkopplande dag fylld med spännande fiske året runt. 

Turerna drivs i sann sportfiskeanda och vi följer alla regler som finns för den sjö vi befinner oss på. Vi återutsätter all fisk som inte håller måttet och som inte ska med hem till köket, för att göra fisket hållbart för kommande generationer.
En fisketur inleds alltid med en säkerhetsgenomgång.

IMG_9427
IMG_7286
IMG_7121

Vem?

Är du fiskeintresserad eller vill du ge din vän, släkting eller kollega en unik upplevelse i finaste svensk natur så är det hit du ska vända dig!
Det går även att boka i samband med företagsevent eller konferens där upp till nio personer kan följa med.
Av de ca två miljoner människor som sportfiskar i Sverige, så är det bara en liten bråkdel som har chansen till ett sådant här premiumfiske. Med Larsson Sportfiske får ni möjlighet att komma ut på en fantastisk fisketur, där vi håller med exklusiv utrustning och en djup kunskap på området.

Varför?

Många har vittnat om den härliga upplevelsen av att vara en i laget vid trollingfiske.
Känslan av trygghet, då skepparen har den kompetens som krävs för uppgiften, med ett primärt säkerhetstänkande.

Som kund får du en unik upplevelse, med chans till både avkoppling och intensiv glädje. Du får uppleva den svenska naturen, när den är som bäst. Ingen dag är den andra lik, vilket gör upplevelsen oförutsägbar och spännande. Möjligheten att landa en större fisk än kollegan eller släktingen, något att skryta om i fikarummet eller på släktmiddagen.
Och självklart: Möjligheten att bjuda familjen på egenfångad Lax, Röding, Öring, Gädda eller Gös.

DCIM100MEDIADJI_0023.JPG
IMG_7250

När?

Turerna bedrivs året runt. Ur fiskesynpunkt kan vissa arter vara fredade under sommar, höst och förvinter, men det finns alltid andra arter som är tillåtna att fiska.
Väderförhållande avgör val av plats då säkerheten går främst, men om det är möjligt tillgodoser vi kundens önskemål. Båten har hytt med värme för de allra kallaste vinterdagarna.
En heldagstur varar i sju timmar från överenskommen hamn.

 

Fångstperioder:

Minimimått:
Vättern: Öring och Röding 50 cm
Lax 60 cm. Gös 50 cm
Vänern: Öring och Lax 60 cm

Var?

Fiskeplatserna finns inom en radie på mellan en och åtta mil från Laxå.
Transport kan ordnas för icke bilburna gäster.